‘Het is van dat: Cristiano Ronaldo speelt vanaf januari bij déze verrassende club’

‘Het is van dat: Cristiano Ronaldo speelt vanaf januari bij déze verrassende club’
Maandag 05 december 2022 - 13:54   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo is momenteel nog actief op de wereldbeker. Zijn doelpunt tegen Ghana leverde hem al een record op, hij is namelijk de enige (mannelijke) speler die op vijf verschillende wereldbekers wist te scoren.

Ronaldo nam een aantal weken geleden in onderling overleg afscheid van Manchester United. Er werden een aantal clubs naar voren geschoven die de Portugees zouden willen aantrekken. Eén voorstel torende ver boven de rest uit.

Dat was het voorstel van Al-Nassr, dat hem voor 200 miljoen euro per jaar wilde binnenrijven. Dat plan is volgens het Spaanse Marca ook gelukt. Ronaldo zou een contract voor tweeënhalf jaar ondertekend hebben, al is dat nog niet officieel bekendgemaakt. Hij zou de best betaalde atleet ter wereld worden.

Die andere superster, Lionel Messi, verdient bij PSG ‘maar’ 75 miljoen euro per jaar. Een immens verschil. Bij Al-Nassr zal Ronaldo enkele bekende namen tegenkomen. David Ospina verdedigt het doel bij de club uit Saudi-Arabië. Vincent Aboubakar wordt dan weer Ronaldo zijn maatje in de aanval.

Poll: Zal jij Ronaldo missen op de Europese velden?

TAGS  I  Manchester United  I  Portugal  I  Al-Nassr

maandag 6 februari 2023

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023