‘Charles De Ketelaere schrikt op: Vijfde (!) Rode Duivel aangeboden bij AC Milan’

‘Charles De Ketelaere schrikt op: Vijfde (!) Rode Duivel aangeboden bij AC Milan’
Maandag 05 december 2022 - 12:00   I   door Redactie

Voor Charles De Ketelaere was het wereldkampioenschap geen groot succes. De jonge Duivel van AC Milan mocht in totaal vijftien minuten meespelen.

In Milaan loopt hij geregeld Alexis Saelemaekers, Divock Origi en Aster Vranckx tegen het lijf. Zij spelen namelijk ook bij de Italiaanse landskampioen. Daar zou binnenkort een vijfde Duivel bij kunnen komen. Calciomercato meldt namelijk dat Jérémy Doku aangeboden zou zijn bij AC Milan.

De clubleiding van de Rossoneri had onlangs een meeting met de Stellar Group, het makelaarsbureau dat onder meer Doku onder zijn vleugels heeft. Daar zou de jonge Duivel ter sprake zijn gekomen. De zaakwaarnemers zouden hebben aangegeven dat Doku deze zomer waarschijnlijk op de markt komt.

Door zijn vele blessures valt de transferprijs momenteel ook best mee. Volgens Transfermarkt bedraagt zijn transferwaarde ongeveer 18 miljoen euro. Doku zijn contract loopt tot medio 2025. Mocht hij zijn beste niveau weer halen, dan zal zijn waarde snel weer de lucht inschieten. Zijn talent staat immers buiten kijf!

Poll: Als jij Doku was, zou je de overstap naar AC MIlan dan maken?

TAGS  I  Rode Duivels  I  AC Milan  I  Stade Reims

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023