Déze Duivel wordt na aftocht helemaal belachelijk gemaakt: “Horrorshow!” (VIDEO)

Déze Duivel wordt na aftocht helemaal belachelijk gemaakt: “Horrorshow!” (VIDEO)
Zaterdag 03 december 2022 - 08:30   I   door Redactie

Een groot deel Rode Duivels zijn vanochtend aangekomen op Zaventem. Enkele andere spelers hadden weliswaar al eerder afscheid genomen van de groep. Zo waren onder meer Courtois, De Bruyne en Lukaku al op het vliegtuig gekropen.

Die laatste zou zijn vakantie hebben afgezegd om meteen aan te sluiten bij de trainingen van zijn club, Inter Milaan. Lukaku had tegen Kroatië een aantal keren de uitgelezen kans om de Belgen naar de volgende ronde te trappen, maar het mocht niet zijn.

In de buitenlandse media wordt de spits van de Duivels bijzonder hard aangepakt. “De horrorshow van Lukaku stuurt de gouden generatie naar huis”, luidde de kop bij Engelse The Times. “Van Big Rom naar Big Flop… Het WK maakt je kapot, daar waar een speler normaal herboren wordt”, klonk het bij La Gazzetta dello Sport.

Ook vanuit het Kroatische kamp konden ze het niet laten om het over de prestatie van Lukaku te hebben. Zo wilde Ivan Rakitic van Sevilla Lukaku op een bijzondere manier ‘bedanken’ voor zijn missers. “We moeten Lukaku een maand vakantie in Split betalen”, klonk het uit de mond van de ex-Barcelona-speler.

Poll: Vind jij dat Lukaku te hard aangepakt wordt?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Inter

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023