Louis van Gaal is heel duidelijk over rol als bondscoach van Rode Duivels

Louis van Gaal is heel duidelijk over rol als bondscoach van Rode Duivels
Vrijdag 02 december 2022 - 13:00   I   door Redactie

Wordt Louis van Gaal de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels? De Nederlandse bondscoach kreeg die vraag voorgeschoteld.

Van Gaal reageerde op ironische wijze, maar tegelijkertijd solliciteert hij toch wel openlijk. “België is een mooi land met hele vriendelijke mensen. Knokke is zelfs een mooi strandpaleis", lacht Van Gaal. "Ik heb er al over nagedacht.”

Van Gaal kreeg dan ook de vraag voorgelegd of België hem zou kunnen overtuigen. "Jullie moeten Truus (zijn vrouw, nvdr) overtuigen (lacht). Neen, dat is het niet. Ik kan zelf die beslissing nemen als een vrij man. Er zijn bepaalde landen waar ik niet naartoe ga en Truus al zeker niet.”

"Volgens mij ben ik hier wel met het Nederlands elftal op het WK", vervolgt Van Gaal. "Wij zijn bezig met wereldkampioen worden, er zij nog vier matchen te gaan. Ik heb al gezegd dat als wij wereldkampioen worden, de wereld zo opportunistisch is dat er aanbiedingen zullen komen. We zullen zien. Ik leef in de toekomst, zoals ik nu misschien plannen moet maken voor België.”

Poll: Zou jij Louis van Gaal als nieuwe bondscoach willen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Oranje

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023