Roberto Martinez bevestigt slechte nieuws bij de Rode Duivels: "Ja, het is waar”

Roberto Martinez bevestigt slechte nieuws bij de Rode Duivels:
Maandag 28 november 2022 - 17:00   I   door Redactie

Roberto Martinez steekt niet onder stoelen of banken dat er spanningen zijn in de spelersgroep van de Rode Duivels. Hij bevestigde het nieuws bij RTBF.

Er komen steeds negatievere geluiden naar boven over de sfeer onder de spelers bij de Rode Duivels. De prestaties en resultaten zijn niet goed en dan vindt dit soort zaken makkelijker de weg naar buiten. Onder meer Kevin De Bruyne zou de gebeten hond zijn bij zijn ploeggenoten.

Helaas kan Martinez niet anders dan het nieuws over de problemen in de spelersgroep te bevestigen. "Ja, er zijn spanningen in de groep, maar da’s normaal", probeert de bondscoach meteen te relativeren bij RTBF. "De spelers zijn al zo lang samen, het is een beetje zoals een familie."

"In elke familie zijn er wel spanningen, zoniet heb je geen emoties", gaat de Spanjaard verder. "Het is de eerste keer dat we ons in zo’n situatie bevinden. We hebben nog nooit met twee goals verschil verloren op een WK. We weten wat we moeten doen."

Geloof

"Vandaag denken we misschien dat we maar 10 procent kans hebben om te winnen tegen Kroatië, maar dat percentage zal alleen maar aandikken tot aan de wedstrijd - er zitten nog enkele dagen tussen. Ikzelf geloof er nog altijd voor de volle 100 procent in, want ik geloof in het potentieel van mijn groep", stelt Martinez.

 

Poll: Komt het nog goed voor Kroatië?

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023