Nainggolan geeft een héél duidelijk signaal aan Belgische topclubs: “Dát wil ik!”

Nainggolan geeft een héél duidelijk signaal aan Belgische topclubs: “Dát wil ik!”
Maandag 28 november 2022 - 08:30   I   door Redactie

Radja Nainggolan lijkt niet meer welkom in de A-kern van Antwerp. Het bestuur heeft al laten weten dat, als de mogelijkheid zich voordoet, het gaat meewerken aan een wintertransfer van de middenvelder.

Bij de voetbalpodcast MIDMID Mondial was ‘Il Ninja’ zondag te gast. Daar ging het onder meer over zijn situatie bij stamnummer 1: “Ik heb geen uitleg gekregen van de club. Ze zeiden eerst dat de deur nog op een kier stond, dus ik heb alles uitgevoerd zoals ze me gevraag hebben." 

"Maar toen hebben ze die deur gewoon in mijn ‘smoel’ geslagen", vertelt de middenvelder. "Ik weet nog niet zeker of ik een transfer mag verwachten. Antwerp zegt wel dat ze willen meewerken, maar andere dingen die ze me ook beloofd hebben doen ze dan niet”, vertelt de voormalige Rode Duivel.

Maar waar droomt de getatoeëerde Antwerpenaar nog van? “Ik ga heel eerlijk zijn… Na hoe dit laatste anderhalf jaar gelopen is, wil ik gewoon weg uit België. Ik voel mezelf te veel opgezocht. Ik leef hetzelfde leven zoal ik in Italië heb gedaan, maar hier wordt ik afgebeeld als slechte jongen."

Oorlog

"En ik ben helemaal geen slechte jongen!”, is Radja duidelijk. “Nu is er een oorlog begonnen tussen mij en Antwerp, en wie weet waar dat zal eindigen…", concludeert de ex-Duivel.

Eén ding is alvast duidelijk, Nainggolan wil België het liefst zo snel mogelijk verlaten. Een avontuur bij een andere Belgische (top)club lijkt dan ook niet tot de mogelijkheden te behoren. 

Poll: Had jij Nainggolan graag voor jouw favoriete JPL-club zien spelen?

TAGS  I  Antwerp

maandag 6 februari 2023

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023