Vormer is helemaal weg van déze Club Brugge-aanwinst: “Ik ben gek van hem!”

Vormer is helemaal weg van déze Club Brugge-aanwinst: “Ik ben gek van hem!”
Maandag 21 november 2022 - 21:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn de spelers die niet opgeroepen zijn door hun nationale elftal volop aan het genieten van hun vakantie. Na de tussenstop probeert blauw-zwart zich te herpakken en de kloof met leider KRC Genk te verkleinen.

De zomermercato van Club Brugge zal nog vaak besproken worden. Ze hebben enkele keren de nagel op de kop geslagen, maar enkele andere spelers weten vooralsnog niet te bevestigen. Denk maar aan Yaremchuk en Boyata.

Eén van de zomeraanwinsten die zich wél wist door te zetten was Bjorn Meijer. Club Brugge betaalde ongeveer 6 miljoen euro aan FC Groningen voor de Nederlandse vleugelspeler. Op het YouTube-kanaal van FC Groningen gingen ze Meijer nog eens opzoeken.

In dat filmpje liet ook Ruud Vormer zich uit over zijn nieuwe ploegmaat: “Hij is een hele harde werker en ligt goed in de groep. Voor mij is hij een hele goeie linksback. Hij gaat het hier zeker goed doen.”

Vrienden

“Ik denk dat hij het wel gaat waarmaken. In zijn 'koppie' zit het goed, dus dat komt wel goed met hem”, gaat Vormer verder. Meijer en Vormer zijn kennelijk al dikke vrienden. “Hij is een topper, ik ben gek van die jongen. We hebben veel contact samen, het klikt gewoon tussen ons”, concludeert de ex-kapitein.

Poll: Zal Bjorn Meijer uiteindelijk voor meer dan 15 miljoen euro verkocht worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Groningen

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022