Niels Destadsbader wordt als analist bij Villa Sporza totaal afgekraakt: “Waarom?!”

Niels Destadsbader wordt als analist bij Villa Sporza totaal afgekraakt: “Waarom?!”
Maandag 21 november 2022 - 12:30   I   door Redactie

Niels Destadsbader kennen we in Vlaanderen allemaal. Maar zondagavond dook de BV plots op bij Villa Sporza, het programma waar Karl Vannieuwkerke met enkele gasten de voetbaldag bespreekt.

Het feit dat Destadsbader plots zijn zegje mocht komen doen over het voetbal schoot bij enkele kijkers in het verkeerde keelgat. “Waarom zit Niels Destadsbader bij Sporza?” klinkt het in koor op Twitter. "Het gaat over slecht voetbal, dus misschien is het wel logisch dat Niels hier is", liet een andere kijker optekenen.

De bekende Vlaming wist zich niet te onderscheiden met zijn voetbalkennis. De hoofdreden dat Destadsbader uitgenodigd was, was voor FC Weldoeners. Een programma dat hij maakt voor de VRT. In dat programma zoekt hij enkele vrijwilligers op die vaak in de weer zijn voor hun voetbalclub.

“Iedere keer als de Belgen spelen, ga ik met één van die vrijwilligers en een team in de kantine kijken en supporteren voor de Duivels”, licht Destadsbader toe. We zullen hem de komende weken dus meermaals op ons scherm zien verschijnen.

Poll: Zou jij Destadsbader graag vaker zien terugkomen als gast/analist bij Villa Sporza?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Sporza  I  Rode Duivels

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022