Bijzonder straf: “Eden Hazard moet om déze reden op WK starten tegen Canada”

Bijzonder straf: “Eden Hazard moet om déze reden op WK starten tegen Canada”
Zaterdag 19 november 2022 - 13:30   I   door Redactie

De Rode Duivels verloren vrijdag hun laatste oefenwedstrijd voor het WK. Egypte wist met 2-1 te winnen van de Belgen.

Eden Hazard mocht zoals verwacht aan de wedstrijd beginnen en de aanvoerdersband dragen. Thomas Meunier kwam hem na zeventig minuten vervangen. Hazard liet geen goede indruk na.

Voormalig bondscoach René Vandereycken komt wel heel verrassend uit de hoek bij Het Nieuwsblad: “De prestatie van Eden Hazard was niet overtuigend, maar toch zou ik hem tegen Canada opnieuw aan de aftrap brengen!”

“Als je hem de volgende wedstrijd op de bank zet en weinig speelminuten geeft, helpt hem dat minder in de opbouw naar meer speelminuten in de rest van het toernooi”, geeft Vandereycken als reden.

Eén helft

“Ik zou Eden Hazard tegen Canada één helft laten spelen en hem op het hart drukken om 45 minuten alles te geven”, geeft Vandereycken een tip aan Martinez. “De laatste tien minuten waren zijn beste, met wisselend succes, maar hij probeerde eindelijk iets!”

“Het stelde me teleur dat Hazard in de eerste helft niet meer geprobeerd heeft”, concludeert de ex-bondscoach. De eindbeslissing over de basisopstelling ligt natuurlijk bij Martinez. Wij zijn alvast benieuwd wie hij tegen Canada zal opstellen!

Poll: Moet Eden Hazard één helft spelen tegen Canada?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023