'Radja Nainggolan kan Antwerp opeens verlaten voor déze spectaculaire overstap'

'Radja Nainggolan kan Antwerp opeens verlaten voor déze spectaculaire overstap'
Donderdag 17 november 2022 - 08:30   I   door Redactie

Als er nu één speler is die de voorbije weken en maanden de Belgische voetbaldebatten heeft overheerst, dan wel Radja Nainggolan.

En het zou heel goed kunnen dat hij dat in de nabije toekomst ook weer gaat doen. Want nu de breuk met Antwerp definitief is en de huidige nummer drie maar al te graag wil meewerken aan een transfer in de winterstop is er veel mogelijk.

Nainggolan zelf had al laten verstaan dat hij het liefst niet te veel op zijn riante jaarsalaris (naar verluidt zo'n twee miljoen euro, red.) wilde inleveren, maar daar zou voor één club toch een uitzondering voor gemaakt kunnen worden.

Want volgens de geruchtenmolen zou de ex-Rode Duivel volgens intimi graag iets voor... Beerschot willen doen, toch de club van zijn hart. Voor hij naar aartsrivaal Antwerp trok liet hij tijdens zijn periode in Italië al meermaals verstaan dat hij ooit naar de club uit zijn jeugd wilde terugkeren.

Oplossing

Nu hij in mei 35 wordt, is het misschien het ideale tijdstip. Afwachten maar hoe de situatie van het probleemkind zich de volgende weken zal ontwikkelen. Maar sowieso moet er tijdens de winterstop een oplossing komen of het zou zomaar nog eens zes maanden B-kern kunnen worden.

Poll: Zou je Nainggolan graag bij Beerschot zien spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  Inter  I  Cagliari  I  Beerschot

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023