Tissoudali spreekt zich uit over interesse Club Brugge en nadert verrassend akkoord

Tissoudali spreekt zich uit over interesse Club Brugge en nadert verrassend akkoord
Dinsdag 15 november 2022 - 12:00   I   door Redactie

Eén van de meest ongelukkige spelers van de afgelopen maanden was Tarik Tissoudali. Omwille van zijn mislukte contractonderhandelingen met AA Gent én zijn blessure.

Maar het kan snel keren in het voetbal. Niet zozeer wat zijn blessure betreft, want de Nederlandse Marokkaan zal door zijn knieproblemen pas tegen de play-offs opnieuw helemaal fit zijn. Maar wat zijn toekomst betreft gaat het de goede kant uit.

Tissoudali is eind dit seizoen einde contract bij AA Gent en de onderhandelingen liepen voor zijn blessure al spaak. Zodat hij op het einde van het seizoen transfervrij leek te vertrekken. Hier en daar viel zelfs al de naam van Club Brugge.

In Het Nieuwsblad laat hij zich uit over de interesse van andere clubs. "Nog steeds uit het Midden-Oosten en zelfs uit België", klinkt het. "Ik ben transfervrij, dus kan je wel een gokje met me wagen." Een blauw-zwart gokje?

Dezelfde lijn

Maar de flankaanvaller beseft maar al te goed dat hij het tegenover de supporters niet zou kunnen maken om naar de eeuwige rivaal te trekken. "Van AA Gent naar Club Brugge kan je niet gaan. Het is niet Club, hoor. De interesse in België komt van elders."

Maar hoe dan ook lijkt die JPL-club achter het net te vissen, want hij gaat dan toch verrassend bijtekenen in Gent. "Eindelijk zitten we op dezelfde lijn. We staan dicht bij elkaar, we hebben een goed gesprek gehad. Het is een kwestie van de puntjes op de i te zetten."

Poll: Denk je dat Tissoudali bij Club Brugge zou passen?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024