Beelden van C. Ronaldo die te kakken gezet wordt gaan hele wereld rond (VIDEO)

Beelden van C. Ronaldo die te kakken gezet wordt gaan hele wereld rond (VIDEO)
Dinsdag 15 november 2022 - 11:00   I   door Redactie

Dat Cristiano Ronaldo bij momenten een ettertje kan zijn is algemeen bekend. Als hij dan een koekje van eigen deeg krijgt wordt dat al snel wereldnieuws.

En dat is ook wat gebeurde toen de Portugese nationale ploeg maandag verzamelde. Ronaldo is door zijn leeftijd (37) en zijn situatie bij Manchester United waar hij bankzitter is opeens niet meer onaantastbaar. 

En met zijn recente interview waarbij hij alles en iedereen bij de Engelse topclub met de grond gelijkmaakte heeft hij ook kwaad bloed gezet bij zijn ploegmaats bij ManU. Niet in het minst bij Bruno Fernandes, zijn landgenoot die er sterkhouder is.

En dat liet Fernandes duidelijk merken toen hij toekwam in het oefencomplex waar de Portugese internationals verzamelden. Hij begroette Ronaldo bijzonder koel en wilde eerst zelfs geen hand geven.

Verweesd

Toen hij vervolgens zijn andere ploegmaats wél hartelijk ging begroeten bleek CR7 verweesd achter. Zijn gelaatsuitdrukking verraadde meteen dat hij niet goed kon vatten hoe hij net behandeld werd. Dat belooft voor de sfeer bij Portugal op het WK.

Poll: Vond je dit een normale begroeting?

TAGS  I  Manchester United  I  Portugal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024