‘KRC Genk pakt uit met waanzinnig nieuws en stuurt stevig signaal naar blauw-zwart’

‘KRC Genk pakt uit met waanzinnig nieuws en stuurt stevig signaal naar blauw-zwart’
Maandag 14 november 2022 - 18:00   I   door Redactie

KRC Genk heeft zich met bravoure tot herfstkampioen gekroond. Ze wonnen zondag nog met 0-2 van Anderlecht.

Daardoor kunnen ze de eerste seizoenshelft afsluiten met 46 op 51. Enkel op de eerste speeldag verloren de Limburgers, van Club Brugge nota bene. Het Laatste Nieuws meldt dat KRC Genk morgen met groot nieuws zal uitpakken.

“Racing Genk en Vrancken hebben een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis. Vrancken had al een contract van onbepaalde duur. Beide partijen engageerden zich nu voor de lange termijn aan elkaar”, klinkt het bij de krant.

Dinsdag staat er een persconferentie gepland waarin Vrancken, Peter Croonen en Dimitri De Condé ingaan op de inhoudelijke invulling van het nieuwe akkoord. Vrancken zal volgens HLN meer verantwoordelijkheid krijgen bij KRC Genk.

Club Brugge

KRC Genk stuurt ook een stevig signaal naar de andere Belgische topclubs, Club Brugge in het bijzonder. “We willen Wouter drie à vier jaar houden”, zei Croonen vorige maand.

“Als hij naar een buitenlandse topclub wil zullen we hem niet blokkeren, maar in België willen we zijn eindstation zijn.” Een scenario à la Philippe Clement willen ze in Genk koste wat het kost vermijden.

Poll: Zal Vrancken voor zijn nieuwe contract afloopt de stap naar een buitenlandse topclub maken?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024