Fabio Silva wordt in bescherming genomen: “Dat kan je niet van hem verwachten!”

Fabio Silva wordt in bescherming genomen: “Dat kan je niet van hem verwachten!”
Maandag 14 november 2022 - 21:00   I   door Redactie

Anderlecht verloor zondag met 0-2 van Racing Genk. Anderlecht probeerde wel, maar moest het duidelijk afleggen tegen de leider in de Jupiler Pro League.

René Vandereycken liet zich bij Het Nieuwsblad uit over die wedstrijd: “Ik heb een Anderlecht gezien dat heel veel goede wil toonde, maar het is gewoon een stuk minder dan Racing Genk. Ze hebben veel inzet getoond, maar dat was onvoldoende.”

“Er probeerden veel spelers zich vrij te lopen, maar toch had Anderlecht het voetballend moeilijk”, gaat de voormalige bondscoach verder. “Genk hield het middenveld goed bezet en zette druk op de balbezitter.”

“Hoog op het veld kwamen ze een man tekort omdat Anderlecht twee verdedigers tegenover één spits zette”, vervolgt Vandereycken. “Arnstad en Verschaeren heb ik te weinig gezien, maar voorin is er ook een tekort aan kwaliteit.”

Verwachtingen

“Fabio Silva zou in zijn eentje hetzelfde moeten brengen als Kouamé en Zirkzee vorig seizoen samen. Dat kun je van hem niet verwachten”, toont Vandereycken compassie. “Anderlecht mist voorin kracht, gestalte en kwaliteit”, is de duidelijke conclusie.Silva wist vooralsnog tien keer te scoren voor Anderlecht.

Poll: Zal Fabio Silva het seizoen afsluiten met meer dan 20 goals voor paars-wit?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024