Vanhaezebrouck haalt verschroeiend uit naar Martinez over speler van Club Brugge

Vanhaezebrouck haalt verschroeiend uit naar Martinez over speler van Club Brugge
Maandag 14 november 2022 - 14:00   I   door Redactie

Volgende week zal de eerste match op het wereldkampioenschap voetbal afgetrapt worden. Er is al heel wat te doen geweest over de selectie van de Duivels.

Ook AA Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck had bij Sportweekend het één en ander over de bondscoach te zeggen: “Hij heeft eigenlijk al een eigen fout toegegeven door alle voorbereidingsmatchen te spelen met ervaren spelers in de verdediging.”

“En in extremis moet hij Denayer en Boyata dan toch achterwege laten. Hij gaat voor de jonkies, maar daarmee geeft hij toe dat hij al die voorgaande jaren aan een verdediging heeft zitten bouwen met verkeerde spelers”, gaat de trainer van AA Gent verder.

“Wout Faes gaat twee keer in de fout tegen Bournemouth, met een doelpunt als gevolg”, vervolgt Vanhaezebrouck. “Hij gaat ieder duel aan, maar daardoor gaat hij ook keuzes maken die hij niet hoéft te maken.” Vanhaezebrouck zou hem niet hebben meegenomen naar Qatar.

Brandon Mechele

“Ik vind dat Brandon Mechele normaal niet bij de nationale selectie moet zitten voor een wereldkampioenschap”, gaat Vanhaezebrouck verder. “Maar gezien de omstandigheden zou ik de eerstvolgende in ‘maturiteit’ meenemen.” Brandon Mechele dus.

Poll: Welke van deze spelers zou jij thuislaten van het WK?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024