Simon Mignolet laat zich plots verrassend uit over Thibaut Courtois: "Dat zegt alles"

Simon Mignolet laat zich plots verrassend uit over Thibaut Courtois:
Zondag 13 november 2022 - 09:00   I   door Redactie

Als er nu één iemand is bij Club Brugge die het voorbije jaar uitgeblonken heeft, dan wel Simon Mignolet. Maar bij de Rode Duivels staat hij in de schaduw van Thibaut Courtois.

Het Belang van Limburg vroeg de Brugse doelman hoe zijn carrière eruit had gezien, moest Thibaut Courtois tien jaar eerder of later geboren zijn. "Mijn clubcarrière zou er niet anders uitgezien hebben. Waarschijnlijk had ik wel meer caps voor de nationale ploeg behaald, dat wel."

Al laat Mignolet dat niet aan zijn hart komen en ziet hij zijn zowat 120-tal selecties en 35 caps voor de Rode Duivels als iets positiefs. "Daar ben ik best trots op, want zo heb ik alles meegemaakt met de zogenaamde Gouden Generatie." Al heeft hij niet altijd zo gedacht.

"Als jonge gast had ik het moeilijker om het te plaatsen dat er iemand boven mij stond in de pikorde", bekent hij. Om met mooie woorden te besluiten: "Maar intussen beseft iedereen wel hoe belangrijk Thibaut is voor de nationale ploeg. Hij is uitgeroepen tot de beste doelman van de wereld. Dat zegt alles."

Poll: Vind je de uitspraken van Mignolet mooi?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Club Brugge

donderdag 9 februari 2023

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023