‘Uitermate verrassende wending rond Romelu Lukaku in aanloop naar WK in Qatar’

‘Uitermate verrassende wending rond Romelu Lukaku in aanloop naar WK in Qatar’
Woensdag 09 november 2022 - 15:00   I   door Redactie

Donderdag moet bondscoach Roberto Martinez zijn selectie voor het wereldkampioenschap bekendmaken. Hij mag 26 spelers plezieren met een vliegticket naar het Midden-Oosten.

Romelu Lukaku is op dit moment één van de grote vraagtekens. De spits revalideert momenteel bij topkinesist Lieven Maesschalck. Daar probeert hij tijdig fit te raken voor de wereldbeker. Martinez heeft zijn voorwaarden al duidelijk gemaakt aan Lukaku.

Hij heeft namelijk laten weten dat hij Lukaku alleen zal meenemen als hij aan minstens één van de drie groepsmatchen kan deelnemen. Toch zullen we hem donderdag nagenoeg met zekerheid op de 26-koppige lijst zien verschijnen. De reden daartoe is een achterdeurtje van de FIFA.

Tot 24 uur voor de eerste groepsmatch mag een land een geblesseerde of zieke speler namelijk nog vervangen in zijn definitieve selectie, zo meldt Het Laatste Nieuws. We zullen Lukaku donderdag ongetwijfeld op het lijstje van Martinez zien verschijnen, maar het zou zomaar kunnen dat zijn naam tegen 23 november alweer geschrapt wordt.

Poll: Zal Lukaku topfit zijn tegen het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Inter

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024