Onstopbaar Genk ziet held van de avond vier doelpunten maken tegen Charleroi

Vrijdag 04 november 2022 - 22:38   I   door Redactie

Voor de zoveelste keer mocht Racing Genk op een vrijdagavond de speeldag aftrappen. Deze keer tegen Charleroi.

KRC Genk-Charleroi 4-1

Maar wie de tegenstander ook is, het resultaat blijft hetzelfde. De leider zit ondertussen al aan negen (!) overwinningen op rij en een fabelachtige 43 op 48. Als herfstkampioen kan KRC Genk volgend weekend een orgelpunt plaatsen op het veld van Anderlecht.

Wie anders dan de herboren Gouden Schoen Paul Onuachu zorgde ervoor dat de wedstrijd al voor rust in een beslissende plooi lag. En de topschutter deed er in de tweede helft nog eens twee bij.

Met het systeem van de play-offs is het altijd met twee woorden spreken, maar meer dan ooit zijn de Limburgers één van de titelfavorieten. Met dank aan Wouter Vrancken die puin ruimde en er een hechte ploeg van maakte.

Doelpuntenmakers:

9' Onuachu 1-0 (pen), 35' Onuachu 2-0, 66' Heymans 2-1, 71' Onuachu 3-1, 90+5' Onuachu 4-1

Poll: Denk je dat Genk als leider de reguliere competitie gaat afsluiten?