Deniz Undav spreekt zich plots verrassend uit over terugkeer naar Jupiler Pro league

Deniz Undav spreekt zich plots verrassend uit over terugkeer naar Jupiler Pro league
Vrijdag 28 oktober 2022 - 12:00   I   door Redactie

Eén van attracties afgelopen seizoen in de Belgische competitie was Deniz Undav, die zich bij Union tot topschutter kroonde.

Waarna hij in het tussenseizoen naar 'moederclub' Brighton verhuisde. Maar dat is hem tot nu toe absoluut nog niet goed bevallen, want de Duitser kwam amper 55 minuten in actie in de Premier League en slechts iets meer in de League Cup.

"Het gaat goed met me. Echt waar", probeert Undav met een interview Het Nieuwsblad te overtuigen. "Brighton is een mooie stad, we hebben een prima ploeg. Ik hoop dat ik nog wat meer speelminuten krijg. Dan zou het nog beter gaan."

Maar op de vraag of België hem niet terug hoeft te verwachten antwoordt hij verrassend: "Geen idee." Dat is dus wel degelijk een mogelijkheid. "Mijn hoofddoel blijft wel om hier iets neer te zetten. Maar ik wist vooraf dat het tijd zou kosten."

Uitleenbeurt?

Misschien dat een tussentijdse uitleenbeurt die periode kan helpen overbruggen. Feit is dat een aanvaller als Undav voor een Belgische topclub zeker een meerwaarde zou kunnen zijn. Afwachten maar wat er tijdens de wintermercato gebeurt.

Poll: Vind jij Undav een meerwaarde voor de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Brighton

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024