Anderlecht-fans kunnen niet geloven wat ze plots horen: “Is beter dan Haaland!”

Anderlecht-fans kunnen niet geloven wat ze plots horen: “Is beter dan Haaland!”
Woensdag 19 oktober 2022 - 13:00   I   door Redactie

Paars-wit kampt momenteel met een aantal problemen. Eén van die moeilijkheden bevindt zich in de spits van het team.

In de punt van de aanval loopt het momenteel namelijk niet van een leien dakje. Sebastiano Esposito heeft zich nog niet kunnen doorzetten en Fabio Silva begon goed aan het seizoen, maar heeft het de laatste weken wat moeilijker.

Daarnaast kunnen ze beroep doen op Mario Stroeykens en Lucas Stassin, maar beiden zijn nog tieners en je kan niet verwachten dat ze iedere week het verschil gaan maken. Vorig seizoen was het toch een ander verhaal bij Anderlecht.

Toen hadden ze namelijk Lukas Nmecha en Joshua Zikzee voorin rondlopen. Die laatste wist onlangs zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe club te scoren. Hij verloor met Bologna met 3-2 tegen Napoli.

Zirkzee

Süleyman Öztürk — een Nederlandse journalist — houdt Zirkzee voor Voetbal International nauwlettend in de gaten: “Zirkzee is in alles beter dan Haaland. Nu verschiet je wellicht vanwege deze uitspraak, maar ik zal het even kaderen.”

“Zirkzee heeft alles: inzicht, techniek, uitstraling, flair, voetballend vermogen, kracht… ”, gaat de journalist verder. “Hij is dus in bijna alles beter dan Haaland, maar stel je voor dat Zirkzee de energie en de focus had van Haaland. Dan zou hij de allerbeste spits ter wereld zijn”, concludeert Öztürk.

Poll: Denk jij dat Zirkzee de beste spits ter wereld kan worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bologna

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024