Voormalige Club Brugge-trainer Alfred Schreuder is woedend: “Door Overmars!”

Voormalige Club Brugge-trainer Alfred Schreuder is woedend: “Door Overmars!”
Maandag 17 oktober 2022 - 10:30   I   door Redactie

Ex-Club-trainer Alfred Schreuder zit momenteel in nauwe schoentjes. Bij Ajax loopt het niet op wieltjes, al wisten ze zondag wel met 7-1 te winnen van Excelsior.

Schreuder verloor deze maand al twee keer van Napoli in de Champions League. Vooral de 1-6 nederlaag tegen de Italianen kwam hard aan in Amsterdam. In de Eredivisie wisten Schreuder en zijn team dit weekend wel de koppositie in de Eredivisie te veroveren.

Schreuder las onlangs een artikel over de geringe speeltijd die Brian Brobbey zou krijgen bij Ajax: “In dat artikel stond dat hij op de bank zou zitten weg te rotten. Dan denk ik van: je hebt totaal geen verstand van zaken!”

Schreuder zou volgens bepaalde bronnen financieel geprofiteerd hebben bij de transfer van Calvin Bassey, de verdediger voor wie Ajax maar liefst 23 miljoen euro neertelde. De trainer mocht opvallend veel transfers doen bij Ajax deze zomer.

Overmars

“Dat ik veel transfers mocht doen is normaal in de voetballerij. Alleen bij Ajax mag het niet, omdat het de zaakwaarnemer van de trainer is. Dat is grote onzin”, klinkt het bij een geïrriteerde Schreuder. “Voor iedereen binnen de club was het een extreme window”, gaat de trainer verder.

“En weet je waarom? Omdat Overmars weg is! Voor alle mensen binnen de club was dit nieuw, dus het is normaal dat er geholpen wordt”, concludeert de ex-Club-trainer, “Het is hartstikke normaal dat dit gebeurt: ik hou mijn mond niet meer!”

Poll: Wie vind jij de beste Club-trainer van de afgelopen jaren?

TAGS  I  Ajax  I  Club Brugge  I  Napoli

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024