‘Erling Haaland helpt Manchester City plots aan déze vervanger voor De Bruyne’

‘Erling Haaland helpt Manchester City plots aan déze vervanger voor De Bruyne’
Woensdag 28 september 2022 - 15:00   I   door Redactie

Het Manchester City van Kevin De Bruyne en Erling Haaland staat momenteel samen met Tottenham tweede in de Premier League. Ze moeten enkel Arsenal FC voor zich dulden.

Bij Manchester City is Rode Duivel Kevin De Bruyne de grote draaischijf. Dit seizoen was hij al goed voor 8 assists. De Bruyne heeft na enkele jaren zonder (echte) spits weer een doelpuntenmachine in het team. Erling Haaland wist sinds zijn overstap van deze zomer de netten namelijk al 14 keer te doen trillen.

Na tien wedstrijden in het shirt van City laat Haaland zich ook al naast het veld gelden. De Noor zou immers aan het bestuur van City gevraagd hebben om Jude Bellingham aan te trekken, zo meldt het Duitse BILD. Het bestuur zou gehoor gegeven hebben aan de wens van Haaland, want de pogingen om Bellingham te verleiden zijn al ingezet.

De 19-jarige wordt beschouwd als een van de grootste talenten te wereld. Vorig seizoen hadden Haaland en Bellingham een bijzonder goede klik bij Dortmund, waardoor City de grootste kanshebber lijkt om de jonge Engelsman aan te trekken. Dortmund wil wel minstens 150 miljoen euro ontvangen voor de jonge middenvelder.

De Bruyne

Jude Bellingham is een centrale middenvelder, net als Kevin De Bruyne. Aan de rol van De Bruyne als titularis bij Manchester City zal niet snel iets veranderen. Maar als City Bellingham weet aan te trekken hebben ze wel een heel goede toekomstige vervanger voor de Rode Duivel te pakken.

Poll: Zal Manchester City Jude Bellingham weten aan te trekken?

TAGS  I  Manchester City  I  Borrusia Dortmund

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022