‘Eden Hazard zit met de handen in het haar en moet opeens vrezen om WK-plek’

‘Eden Hazard zit met de handen in het haar en moet opeens vrezen om WK-plek’
Woensdag 28 september 2022 - 08:00   I   door Redactie

In november gaat het WK in Qatar van start. Roberto Martinez mag 26 spelers selecteren om de Rode Duivels te vertegenwoordigen in het Midden-Oosten.

Een groot vraagteken voor aanvang van het WK is kapitein Eden Hazard. De Real Madrid-speler heeft niet kunnen overtuigen in de wedstrijden tegen Wales en Nederland. Ook bij Real Madrid loopt het niet van een leien dakje voor Hazard.

Maar daar blijft het niet bij. Ook moet Hazard heel wat concurrentie van zich af weten te schudden bij de Duivels. Denk maar aan Leandro Trossard, die de pannen van het dak speelt in de Premier League en heel graag een basisplek bij de nationale ploeg wil veroveren.

Maar ook vanuit de jeugd komt er heel wat talent aangestormd. Jérémy Doku bijvoorbeeld, maar ook de 21-jarige Largie Ramazani laat zich gelden. Ramazani speelt momenteel voor Almeria in de hoogste afdeling van het Spaanse voetbal. Ramazani wist al twee keer te scoren voor zijn ploeg, waaronder tegen Courtois.

Hazard

“Eden Hazard is mijn grote idool”, vertelt Ramazani aan Het Nieuwsblad. “Ik droom ervan om samen met Hazard bij de Duivels te spelen. Ik hoop dat ik nog mee mag naar Qatar, dat is een van mijn doelen”, verrast de vleugelspeler. Ramazani scoorde deze week trouwens ook tegen de U21 van Frankrijk.

Poll: Vind jij dat Martinez Ramazani moet meenemen naar het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  Almeria

zaterdag 25 maart 2023

vrijdag 24 maart 2023

donderdag 23 maart 2023