Club Brugge krijgt plots flinke opsteker na uitstekend nieuws over sterspeler

Club Brugge krijgt plots flinke opsteker na uitstekend nieuws over sterspeler
Maandag 26 september 2022 - 18:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge is deze interlandperiode een verhaal vol goed nieuws geworden. Er waren namelijk heel wat Club Brugge-spelers die zich konden tonen bij hun nationale elftallen.

Denk bijvoorbeeld maar aan Cyle Larin en Andreas Skov Olsen, die beiden wisten te scoren. Maar ook naast het veld heeft Club de wind in de zeilen. Zo staan Clinton Mata en Noa Lang dicht bij hun terugkeer, al zijn ze niet de enigen. Tajon Buchanan zou namelijk ook weer speelklaar zijn.

Naar verluidt zal Buchanan dinsdag in een oefenduel tegen Uruguay zijn eerste minuten na het oplopen van zijn blessure maken. "Het plan is nu om minuten te maken. Daarna keer ik terug naar Club en daar kan ik weer in het ritme komen”, vertelt Buchanan aan de Canadese pers.

“Misschien kan ik de eerste paar wedstrijden invallen en daarna een paar keer starten en zo meer minuten maken. Dat is het plan voor de nabije toekomst”, concludeert de vleugelspeler. Buchanan blesseerde zich trouwens tijdens de opwarming van de Supercup tegen AA Gent.

Poll: Zal Buchanan een plaats in de basis bij Club weten af te dwingen?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022