Fans van AC Milan vellen verrassend oordeel over De Ketelaere: “Dat nooit meer!”

Fans van AC Milan vellen verrassend oordeel over De Ketelaere: “Dat nooit meer!”
Maandag 26 september 2022 - 13:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere kreeg tegen Nederland 45 minuten om zich te bewijzen als spits. Hij leverde een betere prestatie af dan Batshuayi, maar kon nooit echt voor dreiging zorgen.

“Het was een moeilijke wedstrijd voor mij, ik geraakte niet echt betrokken bij het spel”, wist De Ketelaere na de wedstrijd te zeggen. Er waren trouwens niet alleen Belgen en Nederlanders naar de wedstrijd aan het kijken.

Ook heel wat fans van AC Milan wilden zien hoe hun goudhaantje presteerde bij het nationale elftal. De Italiaanse supporters kwamen met een heel opvallend besluit: “De Ketelaere is geen 'nummer 9’ en zal nooit als valse 9 renderen, hopelijk ziet Pioli (de trainer van AC Milan) dit… ”

Een andere supporter houdt er een iets analytischere kijk op na: “CDK houdt ervan om ruimte te zoeken achter de spits. Hem als nummer 9 opstellen mag nooit meer gebeuren. De Ketelaere is namelijk een echte Thomas Muller.” “Hij is zoveel beter met de bal aan de voet, iets lager op het veld”, wist een laatste fans nog mee te delen.

België

Volgens een heel aantal Belgische supporters speelde De Ketelaere wel een goede wedstrijd. "Hij moet volgende keer zeker starten", liet een van de fans optekenen. "De Ketelaere is de beste Belg", klonk het bij enkele andere kijkers. 

Poll: Op welke positie zie jij De Ketelaere het liefste spelen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  AC Milan

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022