‘Alderweireld en Janssen staan oog in oog: nu al vrees voor vertrek bij Antwerp’

‘Alderweireld en Janssen staan oog in oog: nu al vrees voor vertrek bij Antwerp’
Zaterdag 24 september 2022 - 12:30   I   door Redactie

Zondag staan België en Nederland oog in oog voor de laatste wedstrijd van deze Nations League-campagne. Bij de Nederlanders zijn er enkele geblesseerden na het duel met Polen.

Een van die geblesseerde jongens is Memphis Depay. De aanvaller heeft de groep intussen verlaten, waardoor de kans groot is dat Vincent Janssen zondag aan de aftrap zal verschijnen. De Antwerp-spits speelde een sterke wedstrijd tegen Polen en wist die te bekronen met een assist.

Als hij dat zondag opnieuw wil doen, zal hij voorbij Antwerp-ploegmaat Alderweireld moeten raken. De reacties op Janssen bij NOS waren lovend na Polen: “Hij won bijna alle duels. Bij die tweede goal legt hij de bal panklaar voor een rechtspoot, daar speelt hij echt een belangrijke rol”, aldus ex-Benfica-spits Pierre van Hooijdonk.

Ook Rafael van der Vaart was onder de indruk van Janssen zijn prestaties: “Hij is voordat hij de bal ontvangt al bezig met het afhouden van de verdediger. Zo van, ik heb je vast en ik laat je niet meer los. Janssen is een sterke gozer”, concludeert de vaak kritische van der Vaart.

Transfer

Antwerp wist Vincent Janssen deze zomer aan te trekken voor 5,5 miljoen euro. De eerste weken verliepen moeilijk voor Janssen, maar intussen zit de spits toch aan 6 goals in 14 wedstrijden.

De goede prestaties van de ex-Tottenham-spits zullen ongetwijfeld niet onder de radar blijven van de grote Europese teams. Zit er binnenkort al opnieuw een transfer aan te komen?

Poll: Denk jij dat Janssen ook volgend seizoen nog voor Antwerp zal spelen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nederland  I  Antwerp

woensdag 7 juni 2023

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023

zondag 4 juni 2023