'Roberto Martinez gaat voor déze grote verrassing in opstelling op WK zorgen'

'Roberto Martinez gaat voor déze grote verrassing in opstelling op WK zorgen'
Donderdag 22 september 2022 - 11:30   I   door Redactie

De defensie is een van de grote vraagtekens bij de Rode Duivels. Wie zet bondscoach Roberto Martinez op het WK naast Jan Vertonghen en Toby Alderweireld?

Volgens Philippe Albert zou Martinez wel eens een serieuze verrassing uit de hoge hoed kunnen toveren. We denken meteen aan Jason Denayer. Hij was een vaste waarde geworden, maar zit momenteel zonder club.

Een andere optie zou Leander Dendoncker kunnen zijn. De speler van Aston Villa was tijdens de vorige interlandperiode betrouwbaar achterin. Volgens Philippe Albert kiest Martinez straks echter voor een verrassing: Dedryck Boyata.

"Ik vraag me toch af of de ervaring van Dedryck Boyata op het WK niet de doorslag zal geven in de keuze van Martinez", zegt Albert tegen Sudpresse. "Hij heeft niet bij Club Brugge getekend om op de bank te zitten, dus na de interlandbreak zal hij wel snel spelen."

"Ik ben er daarentegen niet zeker van dat dat ook het geval zal zijn voor Dendoncker, die sinds zijn transfer naar Aston Villa ook vrede moet nemen met de bank", benadrukt Albert.

Poll: Is Boyata de juiste keuze?

TAGS  I  Rode Duivels

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023