'Kort voor WK krijgt Rode Duivel Eden Hazard plots dramatisch nieuws te horen'

'Kort voor WK krijgt Rode Duivel Eden Hazard plots dramatisch nieuws te horen'
Donderdag 22 september 2022 - 08:00   I   door Redactie

Het ziet er echt niet goed uit voor Eden Hazard. Allicht krijgt hij nog voor het EK te horen dat hij zijn koffers mag pakken bij Real Madrid.

Het bericht dat het game over is voor Hazard bij Real is niet nieuw. Steeds meer bronnen bevestigen echter dat nieuws. Coach Carlo Ancelotti speelt hem nu uit als valse negen, maar ook op die positie heeft hij nog maar te beperkt kunnen overtuigen.

De speelkansen bij Real zijn gering en het lijkt er sterk op dat hij in de winter al mag vertrekken. Dat terwijl Hazard absoluut wilde slagen in Madrid en daar dit seizoen werk van wilde maken. Het zit er dus niet in voor de 31-jarige Rode Duivel.

Ook Het Laatste Nieuws maakt die pijnlijke conclusie. "Na een hoopvolle invalbeurt en één zwakke prestatie staat Hazard weer onder nul", aldus de krant. "Van zijn trainer kreeg hij sinds Mallorca geen seconde meer. Verhaal van zijn periode bij Real: hij is terug bij af. Karim Benzema is straks terug uit blessure. En als back-up voor de valse 9 heeft de minder voorspelbare en agressieve Rodrygo hem nog een rij achteruit gespeeld. Game over dreigt."

Gebrek aan matchritme

Dat betekent ook dat Hazard niet veel speelminuten meer zal krijgen voor het WK. Het wordt dus onmogelijk voor de aanvaller om topfit aan de start van het WK te verschijnen. Hij zal met een gebrek aan matchritme kampen. Iets wat in de entourage van de Rode Duivels vorig seizoen al gevreesd werd. Hazard koos er echter voor om bij Real te blijven. De foute keuze, zo blijkt nu.

Poll: Had Hazard vorige zomer moeten vertrekken bij Real?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

maandag 29 mei 2023

zondag 28 mei 2023

zaterdag 27 mei 2023