Filip Joos duidt verrassende Club-sterkhouder aan als schuldige: “Grootste fout!”

Filip Joos duidt verrassende Club-sterkhouder aan als schuldige: “Grootste fout!”
Woensdag 21 september 2022 - 12:00   I   door Redactie

Iedere week lanceren Filip Joos, Aster Nzeyimana, Steven Defour en Sam Kerkhofs een nieuwe aflevering van voetbalpodcast 90minutes. Sam Kerkhofs moest deze week wegens ziekte verstek laten gaan en werd vervangen door collega Evert Winkelmans.

In de podcast spaken ze onder meer over de grote nederlaag van Club Brugge op het veld van Standard. Naast de fantastische tifo’s van de Standard-aanhang, was er natuurlijk ook veel aandacht voor de prestaties op het veld.

Zo werd de tweede goal van Zinckernagel lange tijd bestudeerd. Na de wedstrijd kwam er vooral veel commentaar op Brandon Mechele, maar Joos ziet bij 90minutes toch een andere schuldige in dat verhaal: “De grootste fout komt van Sylla in die fase, die de bal vergeet.”

Evert Winkelmans denkt daar ook de reden voor te weten: “Er was net daarvoor iets gebeurd waardoor Sylla zich iets te hard wou bewijzen.” Steven Defour pikt daar snel op in: “Het is een beetje zoals op Porto, waar hij daardoor ook gewisseld werd.”

Jeugd

“Hij is natuurlijk nog jong he”, gaat Aster Nzeyimana verder. “Hij heeft echt wel een bepaalde bravoure, dat zag je ook in de wedstrijd tegen Leverkusen”, vervolgt de host van Extra Time. Sylla zal volgens de analisten dus vooral aan zijn onstuimigheid moeten werken, om een volwaardige pion te worden bij Club Brugge. De liefhebbers kunnen hieronder het doelpunt van Zinckernagel nog eens bekijken.

Poll: Wie was de grootste schuldige bij de tweede goal van Zinckernagel?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  90minutes

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023