Hans Vanaken neemt helemaal geen blad meer voor de mond over de Rode Duivels

Hans Vanaken neemt helemaal geen blad meer voor de mond over de Rode Duivels
Dinsdag 20 september 2022 - 12:00   I   door Redactie

Niet voor elke voetballer is een interlandbreak het moment om (een welverdiende) vakantie te nemen. Al zeker niet voor de internationals.

Want die moeten natuurlijk aan de slag bij hun respectievelijke nationale ploeg. Zoals Hans Vanaken bij de Rode Duivels. Wellicht een welkome verstrooiing na de pijnlijke nederlaag van Club Brugge op Standard.

Zeker omdat Vanaken in vergelijking met een paar seizoenen geleden nu wel als volwaardige Duivel aanzien wordt. "Dat is wel een beetje het geval", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van de middenvelder op een persconferentie.

"In het begin kwam ik naar hier wetende dat ik niet ging spelen", legde hij uit. "Dan moest ik hopen op invalbeurten. Dan is het moeilijk om je te tonen. Sinds anderhalf jaar is er veel veranderd. Ik heb mijn momenten gegrepen."

Qatar

En dan kwam natuurlijk ook de vraag van één miljoen. "Of ik ook meega naar het WK in Qatar? Aangezien ik er de voorbije drie jaar bij ben geweest, ga ik daar wel van uit." Een uitspraak die toont hoe zelfverzekerd Vanaken op zijn dertigste geworden is.

Poll: Vind je dat Vanaken mee moet naar Qatar?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022