Hoefkens baalt: Geweldige leegloop bij Club Brugge na pijnlijk verlies op Standard

Hoefkens baalt: Geweldige leegloop bij Club Brugge na pijnlijk verlies op Standard
Dinsdag 20 september 2022 - 14:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge staan ze na de stuntoverwinning in de Champions League op het veld van FC Porto opnieuw met de voeten op de grond.

Daar heeft Standard voor gezorgd. Het nadeel als zo'n verlies vlak voor een interlandbreak valt is dat de spelers met die mentale klap op vakantie gaan. Alleen hebben de meeste spelers van blauw-zwart het voordeel dat ze international zijn.

En dat ze nu hun gedachten kunnen gaan verzetten bij hun respectievelijke nationale ploeg. Alleen gaat het in Brugge wel over een heuse leegloop. Maar liefst zestien (16!) spelers komende deze week het oefencomplex niet meer binnen.

Mignolet, Mechele, Boyata en Vanaken trekken naar de Rode Duivels, Skov Olsen en Nielsen naar Denemarken, Buchanan en Larin naar Canada en Yaremchuk naar Oekraïne. Voor Odoi (Ghana), Sylla (Ivoorkust) en Onyedika (Nigeria) is het in Afrika te doen.

Jeugd

En dan zijn er ook nog de beloften waarvan Lammens in België blijft en Meijer afreist naar Nederland. Verder zijn er nog Mbamba en Spileers die voor de Belgische U19 uitkomen. En dan hebben we het enkel nog maar over de A-kern.

Allemaal blije gezichten omdat ze uitverkoren zijn om hun land te vertegenwoordigen. Alleen Carl Hoefkens zal ferm balen, want hij kan op die manier natuurlijk niet goed werken op training. Dan maar hopen dat zijn jongens fris terugkomen.

Poll: Vind je dit een voor- of een nadeel?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022