Vriendin De Ketelaere reageert op heftig statement lief Matthijs De Ligt in lingerie

Vriendin De Ketelaere reageert op heftig statement lief Matthijs De Ligt in lingerie
Maandag 19 september 2022 - 16:00   I   door Redactie

Niet alle WAG's posten zomaar hersenloze selfies op Instagram. Annekee Molenaar, de partner van Oranje-ster Matthijs de Ligt, maakte zelfs een sterk statement. Jozefien Van de Velde, het lief van Charles De Ketelaere, was er alleszins als de kippen bij om de post te liken.

Het was dan ook een serieus bericht. De Nederlandse maakte een selfie in lingerie, maar niet om geliket te worden. Wel om mee te delen dat ze eigenlijk niet goed in haar vel zit, maar dat dat ok is, omdat ze ook maar een mens is.

"Ik heb geleerd dat het aantal likes of volgers er niet voor zorgt dat je jezelf liever gaat zien. Ik ben mezelf niet beter gaan voelen door op Instagram een perfect plaatje te willen maken van mijn leven", stelt Annekee.

"Het is daarom dat ik recent een zekere aversie ben beginnen voelen ten opzichte van mijn activiteit op sociale media", vervolgt ze. "Jezelf graag proberen zien én tegelijkertijd de perfecte foto proberen te maken…" En toch vraagt ze zichzelf af wat mensen denken van deze foto.

Persoon

"Zie ik er goed uit? Of te mager? Niet ‘curvy’ genoeg? Want dat is de reden waarom ik dingen deelde op Instagram, voor de likes en de volgers. Maar ik wil voortaan nadenken over hoe ik overkomen als persoon in plaats van mezelf zorgen te maken over hoe ik eruit zie", besluit ze.

Maar nogmaals vraagt ze na te denken over haar foto. "Zie ik er gelukkig uit? Gezond? Vol vertrouwen? Ik ben dat niet allemaal en dat is OK. Ik ben een mens, die geleerd heeft de lat niet té hoog te leggen. Daarom deze boodschap, om een connectie te vinden tussen mij en jullie. Maar ook, en vooral, tot ik en mezelf."

Poll: Hoe vind jij dat Annekee er uitziet?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan  I  Bayern München

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023

woensdag 31 mei 2023