Philippe Clement kan niet vatten wat hij te horen krijgt bij Monaco: "Wanneer dan?!"

Philippe Clement kan niet vatten wat hij te horen krijgt bij Monaco:
Zondag 18 september 2022 - 17:30   I   door Redactie

Vorig jaar was het de laatste maanden van het seizoen allemaal hosanna voor Philippe Clement bij AS Monaco, maar dat is nu wel even anders.

Want door de ups and downs in de resultaten - vooral op Europees vlak dan - krijgt onze landgenoot behoorlijk wat kritiek te verwerken. Dat was na de onverwachte nederlaag thuis tegen Ferencvaros afgelopen donderdag niet anders.

Maar zondag pakte Clement met zijn Monegasken met 0-3 zwaar uit op het veld van Stade Reims. Alleen zagen de fans ook hoe de thuisploeg al na 22 minuten met tien man viel en de 0-2 en 0-3 pas in de absolute slotfase vielen.

En dat kwam onze landgenoot opnieuw op zware kritiek te staan. Clement zal wellicht niet vatten wat er allemaal over hem geschreven werd, zeker na een (op papier dan toch) klinkende zege.

Vijfde

"Zijn laatste match, hoop ik", "Clement terrorist", "Fuck Clement", "Schande", "Wanneer wordt hij dan ontslagen?!" en meer van dat fraais kreeg hij naar zijn hoofd geslingerd. Het neemt niet weg dat Monaco blijft opklimmen en nu al vijfde staat in de Ligue 1.

Poll: Denk je dat Clement de winterstop haalt bij Monaco?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Ferencvaros  I  Stade Reims

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022