Kevin De Bruyne slaat heel Engeland met verstomming: “Niet eerlijk!” (VIDEO)

Kevin De Bruyne slaat heel Engeland met verstomming: “Niet eerlijk!” (VIDEO)
Zaterdag 17 september 2022 - 13:50   I   door Redactie

Kevin De Bruyne speelde zaterdagmiddag met Manchester City op verplaatsing tegen Wolfsburg. City — dat momenteel tweede staat in de Premier League — was natuurlijk de torenhoge favoriet voor de wedstrijd.

En dat lieten ze dan ook meteen zien. In tegenstelling tot de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund, greep City de tegenstander deze keer wel meteen bij de keel. En hoe: Na amper één minuut te spelen was de brilscore al van het scorebord verdwenen.

Jack Grealish tikte een perfecte voorzet van Kevin De Bruyne met sprekend gemak tegen de netten. Let vooral op het tijdstip op de klok: 00:55. Voor De Bruyne is het zijn 92ste assist in de Premier League, waardoor hij Liverpool-legende Steven Gerrard bijbeent.

Om de eerste plaats in die rangschikking te veroveren, zal de Rode Duivel nog enorm hard zijn best mogen doen. Ryan Giggs staat met 162 assists namelijk op eenzame hoogte. Ook op Twitter spreken de reacties boekdelen: "Het is gewoon niet eerlijk hoe goed hij is", laat een kijker via het sociale platform weten.

Einde

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 0-3 zege voor Manchester City. Ook bij de derde goal van de Citizens lag De Bruyne aan de basis. Na mooi samenspel met Erling Haaland assisteerde de Rode Duivel Phil Foden, die de eindstand op het bord zette.

Poll: Is Kevin De Bruyne momenteel de beste middenvelder van de wereld?

TAGS  I  Manchester City  I  Wolverhampton

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024