Club Brugge-supporters schrikken plots op door déze wonderbaarlijke actie (VIDEO)

Club Brugge-supporters schrikken plots op door déze wonderbaarlijke actie (VIDEO)
Woensdag 14 september 2022 - 10:30   I   door Redactie

Dinsdagavond pakte Club Brugge uit met een enorme stuntzege. Ze gingen met 0-4 winnen op het veld van Porto. Dat was weliswaar niet de enige wedstrijd die dinsdag afgewerkt werd.

Er werd ook in Frankrijk gevoetbald. Dat deden ze niet alleen in de Champions League, maar ook in de Youth League, de U19-versie van het kampioenenbal. Club NXT ging met 2-1 onderuit in Portugal, maar toch wist een ex-Bruggeling alle aandacht naar zich toe te trekken.

Ex-Club-keeper Jelle Van Neck wist in de absolute slotfase van de wedstrijd tussen Marseille en Frankfurt een levensbelangrijk doelpunt te scoren. In de 97ste minuut kopte Van Neck een corner staalhard tegen de netten. Dankzij zijn doelpunt wist Marseille de bordjes nog gelijk te hangen en een punt thuis te houden.

De keeper werd deze zomer nog transfervrij overgenomen van Club Brugge. Jelle Van Neck arriveerde in 2019 bij de landskampioen, die hem wist te overtuigen om KV Oostende te verlaten. Drie jaar later wisselde de keeper Club dus in voor Marseille, met succes.

Poll: Vind jij dit een straffe goal van de 18-jarige doelman?

TAGS  I  Club Brugge  I  Porto  I  Marseille  I  Frankfurt

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023

woensdag 31 mei 2023