Ferme meevaller voor Club Brugge: niet één, maar twee zorgen minder voor Hoefkens

Ferme meevaller voor Club Brugge: niet één, maar twee zorgen minder voor Hoefkens
Maandag 12 september 2022 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge speelt dinsdag zijn tweede wedstrijd van deze Champions League-campagne. De landskampioen begon met een overwinning aan het kampioenenbal en wil die lijn graag doortrekken.

Daarvoor zullen ze in het mythische Estadio do Dragao voorbij de Portugese landskampioen moeten geraken. Porto is ook dit seizoen sterk gestart met 15 op 18. Voor het Champions League-duel tegen Club Brugge zullen ze weliswaar twee sterkhouders missen.

Topschutter Mehdi Taremi mag na een rode kaart in het duel tegen Atlético Madrid niet aantreden tegen Club Brugge. De Iraniër wist dit seizoen al zes keer te scoren en drie assists af te leveren in acht wedstrijden. Dat hij tegen Club niet in actie mag komen is dus een flinke opsteker.

Ook Otavio, een absolute sterkhouder bij Porto, zal niet fit zijn voor de wedstrijd. De Portugese vleugspeler viel in de match tegen Atlético nog geblesseerd uit met enkele gebroken ribben. Otavio zal gemist worden, in de wedstrijd van afgelopen zaterdag werd zijn naam namelijk al gescandeerd door de Porto-aanhang.

Poll: Zal Club Brugge winnen in Portugal?

TAGS  I  Club Brugge  I  Porto

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024