Kogel door de kerk: Rode Duivel Eden Hazard krijgt wel heel bijzonder nieuws te horen

Kogel door de kerk: Rode Duivel Eden Hazard krijgt wel heel bijzonder nieuws te horen
Zaterdag 10 september 2022 - 15:00   I   door Redactie

Eden Hazard lijkt helemaal herboren. Na een aantal mindere seizoenen en een moeilijke seizoensstart wist hij vorige week alle twijfels van zich af te spelen.

Hij kon namelijk na acht maanden nog eens scoren voor Los Blancos. In de Champions League-wedstrijd tegen Celtic Glasgow wist de Rode Duivel een doelpunt te maken én een assists af te leveren. Dat is ook Carlo Ancelotti — de trainer van Real Madrid — natuurlijk niet ontgaan.

Op een persconferentie bevestigde Ancelotti de vermoedens rond Hazard: “Zondag zet ik Hazard in. Ik hoop dat hij een goede wedstrijd kan spelen.” De Italiaanse coach probeert de Rode Duivel ook niet te veel druk op te leggen: “Het kan zijn dat Hazard niet hetzelfde scorend vermogen heeft als Karim, omdat hij lang niet heeft gespeeld.”

Maar dat stoort de trainer niet: “Ik zal hem gewoon vragen, om zoals tegen Celtic, aanvallend zijn ding te doen. Op zijn manier.” Een flinke opsteker voor de Rode Duivel, die zo voor het eerst in 231 dagen nog eens aan de aftrap van een wedstrijd van de Champions League-winnaar mag staan. Zondag komen Real en Hazard in actie tegen Mallorca.

Poll: Zal Hazard dit seizoen meer dan 15 doelpunten maken voor Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023