‘Totale ommekeer in transfersoap rond Lukaku die plots ongelooflijk bedrag te horen krijgt’

‘Totale ommekeer in transfersoap rond Lukaku die plots ongelooflijk bedrag te horen krijgt’
Zaterdag 10 september 2022 - 11:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku werd deze zomer door Chelsea verhuurd aan Inter Milaan. De Italianen nemen de Rode Duivel voor één seizoen over, maar tot nog toe verloopt zijn terugkeer niet zonder slag of stoot.

Lukaku ligt namelijk nog tot begin oktober in de lappenmand. Daardoor miste hij eerder onder meer de Milanese Derby en de Champions League-match tegen Bayern Munchen. Internazionale verloor beide wedstrijden. Volgens de Italianen is het nog te vroeg om te praten over een verlengd verblijf van Lukaku.

Toch zou er onrechtstreeks schot in de zaak komen, Inter zal binnenkort namelijk overgenomen worden door het Saoedische fonds PIF, zo meldt Sportitalia. Zij kochten eerder ook Newcastle United. Met de nieuwe eigenaars zou er een heel pak geld tot bij de club vloeien. 

Mocht de overname definitief worden, lijkt de kans dus niet klein dat Lukaku ook volgend seizoen weer bij Inter speelt. Het financiële plaatje was namelijk het voornaamste struikelblok. Er is sprake van een ongelooflijk bedrag tussen de 1,2 en 1,4 miljard euro (!) om de overname van de club te finaliseren.

Chelsea

Toch spelen er nog andere factoren mee in de transfersoap van Lukaku. Zo werd Thomas Tuchel onlangs opzijgeschoven door Chelsea. Zoals we allemaal weten kon de Duitser het niet goed vinden met Lukaku.

Met de aanstelling van Graham Potter als nieuwe Chelsea-trainer zou het zomaar kunnen dat Big Rom volgend seizoen een glansrol gaat vervullen op Stamford Bridge.

Poll: Waar zal Romelu Lukaku volgens seizoen spelen?

TAGS  I  Inter Milaan  I  Chelsea  I  Internazionale

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024