Club Brugge doet onthutsende vaststelling in aanloop naar Champions League

Club Brugge doet onthutsende vaststelling in aanloop naar Champions League
Woensdag 07 september 2022 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge staat met Genk momenteel op een gedeelde tweede plaats in de Jupiler Pro League. Woensdagavond treden ze op Jan Breydel aan tegen Leverkusen voor hun eerste Champions League-match van het jaar.

Dat zullen ze jammer genoeg niet op volle kracht kunnen doen. Een dag voor aanvang van de wedstrijd heeft woordvoerder Kirsten Willem namelijk laten weten dat het stadion nog niet volledig uitverkocht is. “We zitten aan 22.00 tickets”, meldt hij. 

Dat is toch best onthutsend, Club speelde de laatste wedstrijden namelijk altijd in een uitverkocht stadion. Maar daar ziet hij ook een aantal grote redenen voor: “Enerzijds komt het door de late loting. Dat was pas een dikke week geleden dus mensen moesten snel beslissen.” 

Volgens Willem is dat weliswaar niet de enige oorzaak: “Er is anderzijds ook een verschil tussen Leverkusen en een match tegen Messi en Mbappé zoals vorig jaar”, trapt hij een open deur in. 

Verbetering 

Kirsten Willem verwacht daarom ook verbetering: “Met Porto en Atlético Madrid komen er nog twee grote namen, dus we verwachten nog wel wat extra mensen", concludeert de woordvoerder.

Poll: Zal Club Brugge vanavond weten te winnen tegen Bayer Leverkusen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayer Leverkusen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024