‘Drama voor Martinez: Déze twee Rode Duivels staan met de rug tegen de muur’

‘Drama voor Martinez: Déze twee Rode Duivels staan met de rug tegen de muur’
Woensdag 31 augustus 2022 - 19:00   I   door Redactie

Eerder deze week werd het shirt van de Rode Duivels voor het wereldkampioenschap uitgelekt. Twee Duivels zouden door omstandigheden weliswaar uit de boot kunnen vallen voor dat WK.

Adnan Januzaj en Jason Denayer beleven namelijk een bizarre mercato. Beiden werden al volop gelinkt aan verschillende Europese clubs, maar een akkoord kwam er vooralsnog niet. Zowel Denayer als Januzaj kregen vandaag zwaar nieuws te verwerken. 

Het zag er namelijk naar uit dat Januzaj snel zou kunnen aansluiten bij het Spaanse Sevilla. Volgens Sacha Tavolieri zou de winger zijn tests al afgelegd hebben. Toch wordt de Duivel niet meteen ingeschreven. Daarvoor zal Sevilla eerst Ocampos moeten verkopen. 

Dat leek ook even te lukken, maar Ajax zou vandaag toch uit de deal gestapt zijn. Ze geven opeens enkel nog gehoor aan een huurdeal, terwijl er aanvankelijk sprake was van een definitieve transfer voor 15 à 20 miljoen euro. Zolang Ocampos Sevilla niet verlaat, is het niet mogelijk om Januzaj in te schrijven. 

Denayer 

Voor Jason Denayer zal het ook nog even wachten zijn op een nieuw team. Hij leek de overstap naar Wolverhampton te maken, maar de Engelse club zou nu toch een ander target proberen binnen te rijven. Ze zouden graag de Turkse verdediger Caglar Soyuncu aantrekken. 

Voor beide Duivels wordt het dus een spannend slot van de mercato. Zowel in Engeland als in Spanje sluit de transfermarkt de deuren op 1 september, morgen dus. Mochten Januzaj en Denayer geen nieuwe club meer vinden, dan kunnen ze wel altijd nog in België terecht.

Poll: Zullen we Januzaj én Denayer dit seizoen in België aan het werk zien?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Wolverhampton  I  Sevilla

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024