‘Toptransfer Anderlecht betekent het definitieve einde voor déze opvallende speler’

‘Toptransfer Anderlecht betekent het definitieve einde voor déze opvallende speler’
Dinsdag 30 augustus 2022 - 21:30   I   door Redactie

Paars-wit staat op het punt om Amadou Diawara officieel voor te stellen. De komst van de 25-jarige Guinees zorgt ook voor een opvallend vertrek bij Anderlecht.

Kristoffer Olsson zou Anderlecht namelijk verlaten om zich aan te sluiten bij Feyenoord. Het Zweedse Sportbladet meldt dat de centrale middenvelder voor één seizoen aan de Rotterdammers uitgeleend wordt. De clubs hebben ook een afkoopoptie in het contract opgenomen, al werd er nog niets officieel bevestigd.

Olsson is momenteel de vierde keus op het middenveld bij Anderlecht. Net als de geblesseerde Trebel staat bijvoorbeeld ook Marco Kana voor hem in de pikorde. Olsson werd vorig jaar voor 4 miljoen euro aangetrokken door paars-wit. Hij moest Sambi Lokonga doen vergeten, maar wist nooit echt te bevestigen.

Dat de Zweed Anderlecht alweer mag verlaten is geen verrassing. Olsson past duidelijk niet in het systeem van Felicie Mazzu, al was zijn invalbeurt tegen Union helemaal niet slecht. Met de komst van Diawara lijkt het verhaal van Olsson bij paars-wit dus definitief ten einde te komen.

Poll: Mocht Olsson Anderlecht verlaten, zou jij hem dan missen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Feyenoord

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024