'Het kan niet op bij Anderlecht: Paars-wit gaat voor man van meer dan 20 miljoen'

'Het kan niet op bij Anderlecht: Paars-wit gaat voor man van meer dan 20 miljoen'
Dinsdag 30 augustus 2022 - 08:30   I   door Redactie

De Europese kwalificatie is een godsgeschenk voor Anderlecht, maar houdt wel in dat de spelerskern versterkt moet worden.

Dat beseft het bestuur maar al te goed, anders zouden de bijkomende Europese matchen in de Conference League - minstens zes - wel eens te veel punten kunnen kosten in de competitie. En dat willen ze bij Anderlecht te allen koste vermijden.

Het Laatste Nieuws meldt nu dat paars-wit zijn pijlen gericht heeft op Amadou Diawara, een 25-jarige Guineese middenvelder van AS Roma. Het toptalent kwam in 2019 voor maar liefst 21 miljoen euro over van Napoli.

Na een succesvolle eerste seizoen in de Italiaanse hoofdstad werd het steeds minder en vorig seizoen kwam hij amper nog aan spelen toe. Waardoor ook zijn marktwaarde gezakt is tot een voor Anderlecht haalbare zes miljoen euro.

Dringend

"Diawara zag afgelopen winter een transfer naar Valencia alsnog afspringen, een vertrek dringt zich de komende dagen op", schrijft de krant nog. En Anderlecht wil heel graag de oplossing bieden voor de international. Afwachten wat er uit de bus komt.

Poll: Vind je dat Anderlecht nog versterking nodig heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Napoli  I  AS Roma  I  Valencia

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024