‘Felle transferstrijd zorgt voor enorme spanning bij Anderlecht en Club Brugge'

‘Felle transferstrijd zorgt voor enorme spanning bij Anderlecht en Club Brugge'
Woensdag 24 augustus 2022 - 16:00   I   door Redactie

Club Brugge en Anderlecht zijn nog volop in de weer om een aantal versterkingen aan te trekken. Beide clubs hebben bijvoorbeeld nood aan een extra spits.

Maar dat Zirkzee die extra spits zal worden, lijkt nu toch iets minder realistisch dan aanvankelijk gedacht. Christian Falk — hoofd van de voetbalafdeling bij het Duitse Bild — weet namelijk dat FC Bologna de beste papieren heeft om Zirkzee binnen te halen. Dat zou een fameuze domper zijn voor Club Brugge en vooral voor Anderlecht.

Bij Club hebben ze verschillende pistes om te bewandelen. Vincent Mannaert is momenteel in Oostenrijk om de jonge spits Rasmus Hojlund naar Club Brugge te halen. Toch weet Christian Falk dat ze Zirkzee nog niet van hun lijstje geschrapt hebben.

Voor Anderlecht zou het een fameuze domper zijn als Zirkzee voor Bologna kiest. Paars-wit aast nog op een nieuwe spits en zag in Zirkzee de ideale kandidaat. Bayern München gaf geen gehoor aan de 10 miljoen euro die Anderlecht op tafel legde. Ook VfB Stuttgart lijkt nog in de running om Zirkzee aan te trekken.

Poll: Denk jij dat Zirkzee voor een Belgische club zal kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Bayern München

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024