‘Ongekende transferstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge barst helemaal los’

‘Ongekende transferstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge barst helemaal los’
Woensdag 17 augustus 2022 - 20:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft de competitie geopend met 9 op 12 punten. Bij Club Brugge hebben ze momenteel 2 puntjes minder. Net als Club gaat Anderlecht ervan uit dat ze dit seizoen lang mee kunnen draaien op het Europese toneel.

Daarvoor hebben ze genoeg mankracht nodig, zodat er vaak geroteerd kan worden en alle spelers de nodige rust krijgen. Zowel Anderlecht als Club Brugge zoeken nog naar een extra spits. Daarvoor zijn beide clubs uitgekomen bij Joshua Zirkzee, zo meldt Het Laatste Nieuws

Dat Anderlecht belangstelling heeft voor Joshua Zirkzee is al langer geweten. Dinsdag werd bekendgemaakt dat paars-wit gepolst had bij Bayern achter de stand van zaken voor Zirkzee. De Nederlander zou de club mogen verlaten, maar enkel in een permanente overeenkomst. 

Zirkzee ziet zijn contract binnen een jaar namelijk aflopen. Laat dat nu net als muziek in de oren klinken bij Club Brugge, die een nieuwe spits tegen verminderde prijs wel zien zitten. In tegenstelling tot Anderlecht, kan Club met zekerheid het vereiste minimumbedrag van 10 miljoen euro op tafel leggen.

Buitenland

Beide clubs zullen ook rekening moeten houden met de interesse in Zirkzee vanuit het buitenland. Volgens HLN zouden onder meer VfB Stuttgart en PSV Eindhoven de Nederlandse spits graag aantrekken. 

Poll: Maken de Belgische teams volgens jou kans om Zirkzee aan te trekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022