‘Antwerp-sterkhouder krijgt plots verrassend nieuws na sterke prestatie‘

‘Antwerp-sterkhouder krijgt plots verrassend nieuws na sterke prestatie‘
Maandag 15 augustus 2022 - 15:00   I   door Redactie

Antwerp is bijzonder sterk aan het seizoen begonnen. Stamnummer 1 kan een perfect rapport voorleggen in de competitie. Ook Europees loopt het van een leien dakje.

Coach Mark van Bommel heeft zijn stempel stevig op het nieuwe Antwerp gedrukt. Sterkhouders van vorig jaar zoals Seck en talenten als Dwomoh werden opzijgeschoven. 

Maar enkele bepalende spelers wisten na het mindere seizoen van vorig jaar, ook nu weer hun meerwaarde te bewijzen. Ex-Rode Duivel Radja Nainggolan en Jean Butez, bijvoorbeeld. 

Voor die laatste is er nu ook bijzonder goed nieuws op komst. Butez zijn contract wordt namelijk opengebroken. De Franse doelman wou graag een loonsverhoging en die zal hij ook krijgen. 

Constructief 

De onderhandelingen zouden volgens de Gazet van Antwerpen dan ook constructief verlopen. Er zit zowel financieel als qua duurtijd een aanpassing aan te komen. Als Butez bijtekent, dan zal hij er wel rekening met moeten houden dat een transfer naar een Europese topcompetitie moeilijker verwezenlijkt zal kunnen worden.

Poll: Denk jij dat Antwerp dit jaar kampioen zal worden?

TAGS  I  Antwerp  I  Eupen

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022