Conflict tussen Ruud Vormer en Carl Hoefkens ontspoort: “Ik hoop respect te krijgen”

Conflict tussen Ruud Vormer en Carl Hoefkens ontspoort: “Ik hoop respect te krijgen”
Maandag 15 augustus 2022 - 08:00   I   door Redactie

Afgelopen zondag wist Club Brugge nog eens te winnen in de competitie. Ze gingen met 0-3 winnen op het veld van Oud-Heverlee Leuven.

Om die winst te verwezenlijken hebben ze geen beroep gedaan op de diensten van oud-kapitein Ruud Vormer. De Nederlander is op een zijspoor geraakt bij Club. Het ziet er niet meer naar uit dat hij dit seizoen op veel speelkansen moet rekenen bij de landskampioen.

Voor aanvang van de wedstrijd tegen Leuven liet Club-coach Hoefkens zijn licht schijnen op de situatie van de kapitein. Ook sprak hij over Balanta en Hendry, die ook beiden naast de kern vielen: "Ik denk dat ze alle drie heel duidelijk hun situatie kennen.”

Enigszins verrassend zou de relatie tussen Hoefkens en Vormer er niet onder lijden: “Maar mijn relatie met Ruud is heel gezond op dit moment en ik ben er bijna zeker van dat dit voor hem ook zo is”, aldus de Club-coach voor de camera van Eleven Sport.

Duidelijk meningsverschil

Toch lijkt het er niet op dat Vormer diezelfde mening deelt. Gisteren deelde hij op zijn Instagram verhaal namelijk een veelzeggende foto. “Ik zal alles blijven geven voor de fans van Club en hoop het respect te krijgen wat ik verdien”, getekend Vormer. 

Poll: Denk jij dat Vormer bij Club nog speeltijd zal krijgen?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 29 mei 2023

zondag 28 mei 2023

zaterdag 27 mei 2023