'Opeens verrassende ontwikkelingen voor kapitein Ruud Vormer bij Club Brugge'

'Opeens verrassende ontwikkelingen voor kapitein Ruud Vormer bij Club Brugge'
Zaterdag 13 augustus 2022 - 21:45   I   door Redactie

Zondag speelt Club Brugge op het veld van OHL zijn vierde wedstrijd van de competitie. Club en Hoefkens zullen moeten winnen als ze de kalmte binnen de spelersgroep willen behouden.

Om die opdracht te volbrengen doen ze geen beroep op de diensten van voormalig aanvoerder Ruud Vormer. Hij wordt gepasseerd in de selectie voor de wedstrijd en zal van de tribunes moeten toekijken. De Nederlander weet al langer dat er geen plek meer is voor hem bij blauw-zwart.

Toch lijkt hij niet gehaast om te vertrekken. De Bruggeling wil namelijk zelf niet per direct weg, ook al krijgt hij geen speeltijd. Een lucratief aanbod van een buitenlandse club zou hem naar verluidt wel kunnen overhalen. Zij zouden Vormer daarbovenop gratis kunnen ophalen. Van clubs uit de JPL verwacht Club wél een transfersom.

Of de keuze om Vormer te passeren bij Hoefkens ligt valt te betwijfelen. Het bestuur bij blauw-zwart zou de Nederlander namelijk graag zien vertrekken. Hij heeft een contract waar een dik salaris aan verbonden is. Met zijn niet-selectie wil het bestuur waarschijnlijk een duidelijke boodschap sturen, zo meldt Het Nieuwsblad.

Poll: Denk jij dat Vormer zijn contract bij Club Brugge zal uitdoen?

TAGS  I  Club Brugge  I  OHL

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022