Tessa Wullaert aangedaan door gebaar Vincent Kompany: "Superlief van hem"

Tessa Wullaert aangedaan door gebaar Vincent Kompany:
Vrijdag 12 augustus 2022 - 19:00   I   door Redactie

Het is voorlopig nog altijd vakantie voor Tessa Wullaert. Maar dat weerhoudt de Red Flame niet om herinneringen op te halen.

Zoals aan haar periode bij Anderlecht bijvoorbeeld. Hoewel ze zich ergert aan het feit dat de mannen- en vrouwenploeg té gescheiden van elkaar waren, voelde ze zich toch niet door iedereen klein gehouden.

"Ik heb Vincent Kompany maar een paar keer ontmoet bij Anderlecht, misschien omdat wij pas om acht uur 's avonds trainden. Eén keer heb ik een discussie met hem gevoerd, over waarom wij niet meer in het Lotto Park mochten spelen", vertelt ze in HUMO.

Overigens leverde haar transfer naar Anderlecht Wullaert de bijnaam Tess the Princess op, naar analogie met Vince the Prince. "Zeker een vorm van erkenning" aldus de spits. "En bij Fortuna ben ik aangekondigd met 'From Princess to Queen': het bewijst toch dat ik iets beteken."

Gouden Schoen

"Geen kwaad woord trouwens over Vincent Kompany", benadrukt ze nog eens in het weekblad. "Hij was de eerste die naar mij kwam op het Gala van de Gouden Schoen om me een hart onder de riem te steken. Superlief." Wullaert werd er nipte tweede en was ferm ontgoocheld.

Poll: Vind je dit een mooie anecdote?

TAGS  I  Anderlecht  I  Red Flames  I  Fortuna Sittard  I  Burnley

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022