‘Anderlecht troeft Kompany af en heeft zijn vervanger voor Gomez en Amuzu beet’

‘Anderlecht troeft Kompany af en heeft zijn vervanger voor Gomez en Amuzu beet’
Woensdag 10 augustus 2022 - 17:00   I   door Redactie

Het is inmiddels geen nieuw nieuws meer dat sterkhouders Francis Amuzu en Sergio Gomez Anderlecht zullen verlaten. Gomez staat dicht bij een overstap naar Manchester City. Waar de toekomst van Amuzu ligt is nog niet bekend, maar hij kan rekenen op de interesse van verschillende clubs.

Om de twee vleugelspelers te vervangen zoekt Anderlecht nu versterking. Eerder werd de naam van DeJuan Jones uit de MLS genoemd als mogelijke vervanger. Ondertussen blijkt Anderlecht al concrete interesse te tonen in een andere speler. 

Het gaat om Darko Churlinov, een 21-jarige Macedoniër van VfB Stuttgart. Eerder deze week werd het al duidelijk dat Anderlecht interesse had in de diensten van Churlinov. De concrete belangstelling bleef weliswaar uit. Maar daar zou nu verandering in gekomen zijn.

Ook het Burnley van Vincent Kompany zou de Macedoniër graag aantrekken. Volgens de Duitse sportjournalist Florian Plettenberg ligt er bij Anderlecht een contract voor 5 jaar klaar voor de vleugelspeler.

Persoonlijk akkoord

Anderlecht zou al een persoonlijk akkoord bereikt hebben met Churlinov. De sportjournalist verwacht ten laatste vrijdag een bod van 4 à 5 miljoen euro van Anderlecht. Het bod van Burnley bleek te laag voor Stuttgart, Kompany bood namelijk maar 3 miljoen euro.

Poll: Denk jij dat Anderlecht een waardige vervanger gaat kunnen vinden voor Gomez en Amuzu?

TAGS  I  Anderlecht  I  Burnley  I  VfB Stuttgart

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023