Tarik Tissoudali pakt uit met groot transfernieuws: “De gesprekken lopen”

Tarik Tissoudali pakt uit met groot transfernieuws: “De gesprekken lopen”
Woensdag 10 augustus 2022 - 11:45   I   door Redactie

Tarik Tissoudali staat meer dan een half jaar aan de kant met een kruisbandblessure. De Marokkaanse spelmaker gaf in een interview aan dat er gesprekken lopende zijn, zijn contract bij AA Gent loopt aan het einde van het seizoen namelijk af.

In het interview bij Het Nieuwsblad vertelt de Marokkaanse spelmaker dat hij nog steeds iedere dag pijnstillers moet nemen. De blessure van Tissoudali zou hem 6 tot 8 maanden aan de kant houden. Zo ziet hij zijn droomtransfer naar Qatar én zijn deelname aan het WK in het water vallen.

Tissoudali probeert zelf positief te blijven en zijn focus te verleggen naar andere doelen. Waar hij volgend seizoen zal voetballen, bijvoorbeeld. Volgens de Marokkaan zijn er gesprekken lopende met het bestuur van AA Gent. Er zou gezocht worden naar een mogelijkheid om zijn contract te verlengen.

De spelmaker van Gent ziet een verleng verblijf bij de Buffalo’s zeker als een van de mogelijkheden: De gesprekken lopen. Ik wil gewoon behandeld worden naar mijn kwaliteiten. Ik ben er zeker van dat ik sterker kan terugkomen. Dit is absoluut niet het einde van mijn carrière”, aldus Tissoudali.

Poll: Ben jij een fan van Tarik Tissoudali?

TAGS  I  AA Gent

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023